Meistä

Pidämme tärkeänä pitää kiinteistönvälittäjän ammattiosaamistamme yllä jatkuvasti, ja osallistumme usein alan seminaareihin ja koulutuksiin.  Seuraamme myös aktiivisesti alan julkaisuja. Meillä on molemmilla SKVL:n myöntämä laatusertifikaatti ja olemme osoittaneet digitaalisen asuntokaupan asiantuntemuksemme läpäisemällä vuoden 2023 DIAS-sertifikaattikokeen.

Meillä on laaja kokemus niin uudiskohteiden kuin asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kaupasta. Olemme tehneet myös paljon yhteistyötä asuntosijoittajien kanssa. 

Työmme ehdoton rikkaus on asiakkaat, joiden kanssa saamme tehdä töitä päivittäin! On hienoa saada kulkea hetki heidän mukanaan erilaisissa elämänvaiheissa.

Johanna

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2004, ja ehtinyt sinä aikana toimia niin myyntineuvottelijana, kiinteistönvälittäjänä kuin myyntipäällikkönä. Suoritin LKV-tutkinnon jo urani alkumetreillä, ja sen lisäksi ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon 2019. Minulla on myös ollut kunnia toimia Kiinteistönvälitysalan keskusliiton (KVKL) Hyvän välitystavan lähettiläänä 2019-2020.

Pitkä kokemukseni alalla on antanut minulle huiman määrän hienoja kokemuksia kaikentyyppisten kotien myynnin saralla. 

Minulla on kaksi aikuista lasta, jotka molemmat asuvat jo omissa kodeissaan. Italiassa vietettyjen vuosien muistona on jokseenkin toimiva italian kielitaito, lisäksi keskustelu sujuu hyvin myös ruotsiksi ja englanniksi.

Mervi

Olen aikaisemmin työskennellyt kahdessa valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa. Aloitin työni alalla vuonna 2014 myyntineuvottelijana ja vuonna 2015 suoritin LKV- tutkinnon, jonka jälkeen sain kutsua itseäni kiinteistönvälittäjäksi. Samana vuonna suoritin myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT).

Minulle on tärkeää tehdä työni huolellisesti ja tarkasti – hyvää välitystapaa ja lakipykäliä noudattaen – olenhan tekemisissä asiakkaani elämän suurimpien hankintojen kanssa. Samalla on tärkeää säilyttää iloinen mieli ja hyvä keskusteluyhteys asiakkaiden kanssa.